Ποιοι είμαστε?

Η Modissimo είναι μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάει τη μόδα και δουλεύει όλο τον χρόνο με σκοπό να προσφέρει προσιτά αξεσουάρ μόδας υψηλής ποιότητας σε κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως στυλ και ηλικίας!

Παρακολουθώντας διεθνείς πασαρέλες, καθώς και τα τελευταία trends των social media, η ομάδα προσπαθεί να τα αποτυπώσει σε συλλογές και να τα προσαρμόσει στην ελληνική πραγματικότητα. Έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην χονδρική πώληση της ελληνικής αγοράς, η εταιρεία έχει αναπτύξει γνώση όχι μόνο της μέσης Ελληνίδας, αλλά έχει κατανοήσει το στυλ κάθε σύγχρονης Ελληνίδας, σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας! Έτσι, ρίχνοντας μια ματιά στις συλλογές μας θα ανακαλύψετε μεγάλη ποικιλία προσεκτικά επιλεγμένων υλικών και σχεδίων, που απευθύνονται σε διαφορετικές προσωπικότητες, σε μεγάλο εύρος τιμών.

Σας προκαλούμε λοιπόν να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας για να βρείτε το αξεσουάρ που ταιριάζει στη δική σας φιλοσοφία και θα προσθέσει μια μοναδική πινελιά στο δικό σας σύνολο!


 

Η Ιστορία μας

Η Εταιρεία Modissimo Α.Ε. ιδρύθηκε το 1997 στην Μεταμόρφωση Αττικής, στην Ελλάδα. Ξεκίνησε ως μια επιχείρηση με όραμα να προσφέρει προσιτά αξεσουάρ μόδας, που προέρχονται από όλο τον κόσμο, στην ελληνική αγορά.

Δέκα χρόνια αργότερα, το 2007, ενώ η Modissimo Α.Ε. είχε καθιερωθεί στον χώρο του αξεσουάρ, υπήρξε η ανάγκη εξυπηρέτησης ενός διαφορετικού καταναλωτικού κοινού. Αυτό απασχόλησε την εταιρεία και οδήγησε στην δημιουργία μιας νέας σειράς, της Privata Exclusive Bags Collection που είχε σκοπό να προσφέρει εξεζητημένα κομμάτια σε κοινό υψηλότερων απαιτήσεων.

Το 2008, τα κεντρικά γραφεία της Modissimo Α.Ε. μετακόμισαν σε ιδιόκτητο χώρο στην Λεωφόρο Ηρακλείου 147, στην Νέα Ιωνία, κοντά στο σταθμό Περισσό του ΗΣΑΠ. Μέχρι και σήμερα, εκεί στεγάζονται όλα τα γραφεία και οι αποθήκες της εταιρείας, καθώς κι ένα μόνιμο εκθετήριο που απευθύνεται σε πελάτες χονδρικής.

Αργότερα στο 2008, η Modissimo Α.Ε. εγκαινίασε το υποκατάστημα της στην Οδό Πτολεμαίων 22, στην Θεσσαλονίκη. Το υποκατάστημα αυτό λειτουργεί ως εκθετήριο για να εξυπηρετεί πελάτες χονδρικής της Βόρειας Ελλάδας και των Βαλκανίων, αλλά και ως Outlet λιανικής πώλησης.

Το 2019, η ανάγκη της εταιρείας να κάνει τα προϊόντα της προσβάσιμα στο κοινό με ένα μόνο κλικ οδήγησε στην ανανέωση του ιστότοπου της εταιρίας. Έτσι, η Modissimo σας καλωσορίζει στον ανανεωμένο της ιστότοπο με δυνατότητα αγοράς προϊόντων 24 ώρες το 24ωρο!